Cristian Preda: Îmi voi face dreptate

Cristian Preda
Cristian Preda

Cristian Preda consideră că decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea", acesta precizând că își va face dreptate. Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, decizia fiind  luată cu 30 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".

Cristian Preda consideră că decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea", "o capcană" în care a căzut conducerea partidului, el precizând că îşi va face dreptate."Este un abuz pus la cale de Elena Udrea, o formă fără fond a politicii româneşti", a declarat Preda, pentru Mediafax.

Cristian Preda a adăugat că este regretabil faptul că BPN al PDL a căzut în capcană.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, decizia fiind  luată cu 30 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă". Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a confirmat, luni, decizia BPN al PDL privind excluderea lui Cristian Preda din partid, precizând că el a votat împotrivă şi că de multe ori s-a spus în partid "Băga-mi-aş în intelectuali".

Citește și:

BPN al PDL a votat excluderea lui Cristian Preda din partid

Ar trebui să îşi dea demisia Cristian Preda din PE, dacă este exclus din PDL? Vezi costurile de întreţinere ale unui europarlamentar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel