Cristian Preda, curtat de PDL pentru Primăria Sectorului 4

cristian_preda
cristian_preda

Democrat-liberalii vor ca europarlamentarul Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie din partea PDL, numele său fiind luat în calcul şi pentru Primăria Capitalei, au susținut, sâmbătă, surse din partid, informează Mediafax.

Plecarea actualului edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, la USL, a lăsat vacant locul pentru candidatul PDL la alegerile locale. În acest context, PDL i-a propus lui Cristian Preda să candideze pentru fotoliul de primar al Sectorului 4.

Mai mult, democrat-liberalii iau în calcul şi o candidatură a lui Cristian Preda la Primăria Generală a Capitalei, au precizat aceleaşi surse, care au susţinut că decizia urmează să fie luată în scurt timp.

Sursele menționate apreciază că un accept al europarlamentarului ar presupune o nouă relaţionare a organizaţiei PDL de Bucureşti faţă de UNPR, fiind cunoscut faptul că Preda nu s-a declarat un adept al intenției democrat-liberalilor de a se alia cu progresiștii și nici al formațiunii politice, în special.

Pe de altă parte, o eventuală candidatură lui Cristian Preda la Capitală s-ar bucura de sprijinul tuturor curentelor din PDL, dar și de cel al electoratului tradițional democrat-liberal din București, precum și de cei cu opțiuni liberale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel