Cristian Preda critică judecata politică dominantă din PDL

cristian_preda1
cristian_preda1

Europarlamentarul Cristian Preda a comentat, duminică, pe blogul personal rezultatul alegerilor din Consiliul Național de Conducere al PDL, susținând critic că "simpatia electoratului pălește în fața servituții față de șeful partidului".

Nedorind a comenta tot ceea ce s-a întâmplat, sâmbătă, la alegerea noului BPN al PDL, Cristian Preda analizează alegerea în funcții de conducere doar în cazul a doi dintre colegii săi: Radu F. Alexandru și Cristina Trăilă.

Astfel, Preda notează că pentru funcția de vicepreședinte responsabil cu strategia politică, CNC l-a ales pe Radu F. Alexandru, în locul lui Toader Paleologu, în timp ce pentru funcția de secretar executiv responsabil tot cu strategia politică, a ales-o pe Cristina Trăilă, deși contracandidatul său, Eugen Tomac a fost "unul dintre cei doi deputați PDL care au câștigat o majoritate în colegiul în care au concurat".

Pentru europarlamentarul democrat-liberal, faptul că opțiunea CNC a fost pentru doi membri care au eșuat la alegerile parlamentare, "deciziile sunt elocvente pentru judecata politică dominantă în acest moment în Partidul Democrat Liberal".

"Ceea ce au în comun Radu F. Alexandru și Cristina Trăilă, în afara eșecului din 9 decembrie, e ralierea la tabăra lui Vasile Blaga în recenta competiție internă din partid. De aceea, decizia de ieri are, cred eu, un sens clar: strategia politică a PDL nu trebuie configurată de deputații partidului, ci de membri PDL care au pierdut la scrutinul din decembrie, dar și-au vădit fidelitatea față de V. Blaga", a scris Cristian Preda pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel