Cristian Preda: Cei care ar trebui demiși din PDL sunt cei din BPN

Cristian Preda a declarat, într-o intervenție telefonică pe B1 TV, că actuala conducere PDL este ilegitimă pentru că nu face opoziție, acolo unde a trimis-o electoratul prin vot.

”Dacă prețul pentru a ajunge în acest punct, construcția unui guvern alternativ, este demisia mea, atunci eu voi accepta acest lucru. Dar mie mi se pare că ar trebui demiși cei din BPN care nu respectă statutul. A trecut un an de când suntem în opoziție, din păcate. Eu am fost în conducerea partidului și am cerut și atunci aplicarea evidentă a unor articole din statut, atunci mi s-a spus că avem de lucru la apărarea președintelui că fusese suspendat. Am acceptat, am fost pe scenă să apărăm statul de drept. Pe urmă au fost alegerile, în campanie nu a fost timpul.

Colegii mei care se află acum în conducere nu vor să respecte statutul pentru că nu vor să facă opoziție. Vor să improvizeze, cum au făcut și până acum”, a declarat Cristian Preda.

 Numele europarlamentarul Cristian Preda se află alături de cele ale lui Teodor Baconschi, Theodor Paleologu și Daniel Funeriu, pe o listă a celor cărora li se va cere demisia în ședința de luni a BPN al PDL, a anunțat marți Alin Popoviciu.

Între timp, Daniel Funeriu și-a înaintat demisia scrisă olograf președintelui PDL, Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel