Cristian Preda a fost suspendat șase luni din PDL

Biroul Permanent Național  al PDL a decis, luni, suspendarea din partid pentru o perioada de șase luni a europarlamentarului  Cristian Preda.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, luni, suspendarea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, pentru şase luni.  Blaga a precizat că decizia BPN a fost luată cu patru abţineri, "din care trei doreau excluderea" lui Preda din PDL, scrie Mediafax.

Conform surselor citate, în şedinţa BPN a existat şi o propunere de excludere din partid a lui Preda, însă aceasta nu a trecut.

 Cristian Preda a ieşit înainte de vot din şedinţă, declarând că a uzat de dreptul său la apărare prevăzut în Statut, a ascultat criticile care i s-au adus şi a încercat să răspundă la ele.

 "Am spus că nu îmi voi pleca în niciun fel capul", a menţionat Preda.

 El le-a spus membrilor BPN că există în continuare o reţinere faţă de asumarea calităţii de membru de partid care se supune orbeşte.

Cristian Preda a mai precizat că s-a discutat doar cazul său şi că nu i s-a cerut demisia, dar că a fost "ameninţat cu diverse forme fără să se precizeze ce se va întâmpla".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel