EXCLUSIV  Cristian Mihai Dide, război cu Jandarmeria. De ce publică poze sexy

Foto: Facebook Cristian Mihai Dide
Foto: Facebook Cristian Mihai Dide

Cristian Mihai Dide, activist civic, susține că imaginea unei instituții este foarte importantă în mediul online, iar angajații ar trebui să fie atenți la ceea ce postează. În acest context, a făcut referire la anumite nereguli într-un interviu la DCNews.  

În ultimele zile, Cristian Mihai Dide a publicat imagini cu jandarmi în ipostaze indecente. Le puteți găsi pe pagina sa de Facebook.

,,Războiul cu Jandarmeria Română este pornit din 2017, iar ceea ce am făcut este doar afișarea nemulțumirii mele cu privire la lipsa de profesionalism. Fiecare persoană are dreptul la viață privată, este normal să fie așa, dar consider că în momentul în care reprezinți o instituție publică, trebuie să ai mai multă atenție la ceea ce afișezi pe Facebook. Facebook-ul este un spațiu public, așa cum l-a definit Înalta Curte de Casație și Justiție. Eu înțeleg că dacă vrei să afișezi poze îmbrăcată sumar pe Facebook, poți să o faci dacă setezi profilul pe privat și atunci nu aș mai avea nimic de comentat. Însă, în momentul în care afișezi poze îmbrăcată în uniformă și sumar pe Facebook, este normal să fac această asociere și să consider că imaginea instituției respective are de suferit., a spus Cristian Mihai Dide pentru DCNews. 

Cum decurge proiectul privind desființarea Jandarmeriei

,,Sunt șanse în privința proiectului de desființare a Jandarmeriei. Eu aștept un nou ordin legislativ în care putem să prezentăm toate actele, documentele și dovezile strânse până acum cu privire la activitatea acestei instituții. Noi considerăm Jandarmeria ca fiind nedemocratică într-un stat democratic.

Un militar nu trebuie să interacționeze cu un civil sau dacă interacțiunea se face, să se facă doar într-o stare de urgență așa cum s-a întmplat acum două luni când armata a fost scoasă pe străzi. Instituțiile militare nu trebuie să intervină într-o societate civilă și acesta este un argument important prin care vom susține dizolvarea Jandarmeriei.

Referitor la dizolvarea Jandarmeriei, noi nu intenționăm să trimitem acei oameni în altă parte, ci să îi împarțim în instituțiile existente. Cei care vor să facă ordine publică, să fie la Poliție, cei care vor să rămână militari, să fie la Armată, iar cei specializați la SRI și să scăpăm de instituții care nu respectă democrația”, a mai zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel