EXCLUSIV  Cristian Dide, reacţie după ce Poliţia a anunţat sancţiuni pentru maşina parcată în Piaţa Victoriei

Cristian Dide reacţionează după ce s-a vehiculat informaţia potrivit căreia ar fi fost sancţionat de către poliţişti pentru maşina parcată în Piaţa Victoriei, sâmbătă dimineaţa.

"Referitor la informaţiile potrivit cărora aş fi fost amendat şi mi-ar fi fost luat permisul de conducere, precizez că eu nu posed permis de conducere şi nici nu am fost informat cu privire la vreo sancţiune", a declarat Cristian Dide pentru DC News. 

"Cât priveşte sancţiunile, eu am aflat de ele din presă şi despre ele a vorbit Jandarmeria, nu Poliţia. Într-adevăr, am fost legitimat şi eu şi şoferul maşinii în cauză dar nu ni s-a adus la cunoştinţă că am fost sancţionaţi. Ni s-a spus că da, maşina e parcată ilegal şi atât", ne-a mai declarat Cristian Dide. 

Ce au declarat poliţiştii

"În această dimineață, conducătorul vehiculului respectiv a fost sancționat contravențional, în fază inițială pentru lipsa documentelor, dar și pentru faptul că a staționat într-o zonă care nu permite staționarea. Ulterior pentru că a refuzat să mute acest autovehicul a fost din nou sancționat contravențional și, de asemenea, i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Având în vedere că acest mobil a rămas în zona Pieței, au fost notificate autoritățile locale în vederea dispunerii ridicării acestuia, pentru a fi îndepărtat. Absolut orice persoană care va fi aici trebuie să fie în siguranță, iar un mobil în sine este un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel