Cristian Diaconescu, critic la adresa Parlamentului: E ridicol!

Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcarea Populară și fost consilier prezidențial, a comentat, joi, la RFI, în legătură cu adoptarea în Parlament a Declaraţiei prin care se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, susținând că este ridicol că parlamentari condamnaţi penal fac judecăţi morale.

"Acest demers parlamentar este considerat un gest politic la Bucureşti. Este însă amuzant să vezi cine face judecăţi morale în această ţară şi în speţă în Parlamentul României. Este interesant de văzut că cetăţeni cu condamnări penale definitive, e drept, cu suspendare, participă şi votează astfel de acte. Oameni care întâi ar trebui să-şi rezolve în propria ogradă problemele foarte serioase cu care se confruntă şi nu numai de natură juridică, se grăbesc să se constituie în judecători morali. Cred că este ridicol!", a declarat prezidențiabilul PMP, Cristian Diaconescu.

Citește și Demisia lui Băsescu: Presa internațională, despre Declarația Parlamentului

Miercuri, plenul reunit al Parlamentului a adoptat, miercuri, cu 344 voturi pentru, 17 abțineri și niciun vot împotrivă, declaraţia prin care se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului de trafic de influență în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel