EXCLUSIV  Cristi Brancu spune de ce nu o invită pe Bianca Drăgușanu la el în emisiune

Cristi Brancu a dezvăluit la interviul DC News motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu a fost niciodată la el în emisiune. Prezentatorul show-ului ”Agentul Vip” nu suportă oamenii care au uitat de unde au plecat.

Întrebat ce defecte are Bianca Drăgușanu, Crsti Brancu a răspuns ironic, că din punctul lui de vedere ”după cât s-a operat, nu știu dacă mai are vreun defect”.

”Dincolo de treaba asta, lucrurile ar fi cam așa. Nu putem să uităm de unde am plecat. Nu poți să te prezinți în fața lumii ca o doamnă, și să pară că nu s-a întâmplat nimic în trecut, când noi știm că s-a întâmplat. Memoria colectivă uită foarte repede anumite lucruri. 

 Unii oameni vor ca ”acea” parte a vieții lor să fie uitată

La un moment dat, m-am întâlnit cu Bianca Drăgușanu exact când se legitima Antena Stars, adică se trecea de la Antena 2 la Antena Stars (...) Eu spunând despre ce se ocupa Bianca Drăgușanu, cu cine, ce, când. Ea s-a uitat la mine, și mi-a spus ”tu ești de vină”. Eu sunt de vină? Nu ești tu de vină? Prin urmare, oamenii își doresc ca aceea parte a vieții lor să fie uitată. Nu poate să fie uitată atât de ușor.

Sigur, Bianca Drăgușanu acum, înțeleg că s-a refugiat într-o zonă în care produce vestimentație și niște rochii. Am înțeles că rochiile se vând, prin urmare...

Cunoaștem doamne care în preajma Revoluției, se plimbau pe trotuarul de la Inter (nr. InterContinental), și făceau diverse lucruri, după care le-am văzut la TV, în niște zone de dive absolut fantastice și despre care lumea nu mai reține. Nimeni nu spune că tu ești aia care te plimbai pe trotuar, ești un caz de emancipare. Dar de ce uiți? De ce nu îți asumi și trecutul tău? Aici e problema. Bianca Drăgușanu e perfectă. Este mai mult ca perfectă dacă își asumă viața ei”, a concluzionat Cristi Brancu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel