Crinuța Dumitrean, situație cumplită. Oana Zamfir: Gravitate inimaginabilă a abuzurilor

Oana Stancu
Oana Stancu

Jurnalista Oana Zamfir susține că arestarea Crinuței Dumitrean, aceasta fiind în a șaptea lună de sarcină, poate reprezenta o dublă crimă. 

"Arestarea Crinutei Dumitrean poate fi dubla crima, sunt de acord cu colegii mei Razvan Savaliuc si Sandra Stoicescu in abordarea acestui subiect!

Am facut cele mai multe anchete si dezvaluiri legate de ANRP, Crinuta Dumitrean, Ioan Oltean! Acum doua saptamani chiar aduceam elemente noi si spuneam atunci ca ancheta trebuie sa continue si doamna Dumitrean sa fie condamnata daca va fi gasita vinovata!

Condamnata insa potrivit legii, nu condamnata la pierderea copilului sau complicatii care pot duce la probleme pentru propria viata! Citesc acum in documentele publicate de Luju ca doamna Dumitrean face Clexane, anticoagulant, inca din saptamana 27. In aceeasi doza pe care am facut-o si eu.

Are nevoie de supraveghere medicala si de acces imediat la medic pentru ca poate naste prematur, poate pierde sarcina, iar tratamentul cu Clexane poate genera si hemoragii importante.

[citeste si]

Cine raspunde daca copilul doamnei Dumitrean se naste prematur? La 29 de septamani cat are acum sau la 30, 31, 32 poate avea probleme pe viata. Raspunde doamna judecator Ghena? Sau procurorul DNA care a vrut-o retinuta preventiv? Dar daca copilul moare, Doamne fereste, cum raspund cei de mai sus? E condamnat si copilul pentru faptele mamei? Sau doamna Dumitrean daca a savarsit fapte penale trebuie sa plateasca cu sarcina, cu viata?

Traim vremuri de o gravitate inimaginabila a abuzurilor!

Iar aici, in acelasi registru grav, se inscrie si refuzul dlui Iohannis de a o gratia pe Iacob Ridzi, aceasta este parerea mea!", a scris Oana Zamfir pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel