Crime la Caracal. Avocatul Bogdan Alexandru: Ar trebui să nu mai fie acuzat de trafic de persoane

Gheorghe Dincă - FOTO Agerpres
Gheorghe Dincă - FOTO Agerpres

Avocatul suspectului de crimă de la Caracal susține că Gheorghe Dincă nu ar trebui să mai fie acuzat și de trafic de persoane. 

”Inițial nu și-a recunoscut faptele și după mai bine de 24 de ore a schimbat dispoziția procesuală. S-a lucrat intens în toată această perioadă și eu ca avocat am purtat nenumprate discuții cu dumnealui și a fost sfătuit de către organele de urmărire penală să spună adevărul pentru că acesta este interesul lui, interesul tuturor, să se afle adevărul și să vedem ce se poate face în continuare. Nu pot să vă dau detalii din anchetă. Știți și dvs. că dintr-o anchetă în curs nu se pot furniza informații. Vorbim de recunoaștere de fapte în cele două cazuri (n.r fetele dispărute). Inițial, neavând probe suficiente s-a făcut o încadrare, ulterior s-a extins urmărirea penală cu privire la faptele recunoscute însă, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să nu mai existe cercetarea pentru trafic de persoane pentru care a fost inițial acuzat. Să nu mai existe pentru că o dată ce avem deja o acuzație de omor calificat. Inculpatul nu a recunoscut săvârșirea altor fapte”, a precizat Bogdan Alexandru în direct la România TV.

În cadrul intervenției telefonice avocatul a precizat și faptul că până acum suspectului nu i s-ar fi pus întrebări în ceea ce privește un eventual trafic de persoane și o colaborare cu o posibilă grupare. 

Vezi și: Cazul Caracal. Declarații halucinante. Ce spune fostul șef al Poliției Caracal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel