Cazul Caracal. Fostul șef al Poliției Caracal: Fata ne-a dus în eroare. Eroarea era totală, brazii erau mici

Fostul șef al Poliției Caracal a vorbit în direct la România TV despre ziua în care Alexandra a sunat la 112, dar și despre apelurile polițiștilor către victimă. 

”Prima dată ne-a sunat fata. După, am sunat la numărul acela și nu ne-a mai răspuns. Și peste cam vreo jumătate de oră a sunat ea, din nou și nu știu ce s-a făcut. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau nu, atunci a apucat fata să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini, da, ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Bine, nu asta contează. Eroarea era totală. Am căutat cu toată poliția elementele ca o casă să aibă un brad, un nuc și așa mai departe. Brazii erau doi mici, nici nu depășeau un gard. Erau în fața casei. În sfârșit...

Apelul a fost în jurul orei 12:00. Fata a fost surprinsă atunci, când a vorbit cu noi. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic.

STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie.", a spus Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, în cadrul unui interviu pentru România TV.

Vezi și: Crime Caracal. Dosar penal pentru un bărbat care a vrut să ajute familia Luizei. Vasile Dănilă: Meritam o medalie, nu dosar penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel