Urmărește emisiunea live


Crime Caracal. Dan Vîlceanu - Florin Vîlnei, răbufnire la Antena 3: Ar trebui să dea lumea cu pietre după dvs.!

Liberalul Dan Vîlceanu și Florin Vîlnei, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex, s-au contrat puternic la Antena 3, pe tema intervenției în cazul Caracal. 

Iată schimbul de replici: 

Dan Vîlceanu: O fată a stat acolo trei luni de zile și n-ați fost în stare s-o găsiți. Dvs. veniți să ne dați nouă lecții? 

Florin Vîlnei: Dvs. n-ați fost în stare să dați o lege să ne permită... 

Dan Vîlceanu: Opriți-vă! Dacă ați venit să vă plângeți de milă la televizor, greșiți grav. Sunt revoltat, dom`ne! Mă uit la voi, la polițiștii ăștia din țara asta, de trei zile, care veniți să ne spuneți lucruri aberante. O fată a sunat la 112 și v-a spus unde e. 

Florin Vîlnei: Habar n-aveți despre ce vorbiți! Am avut un pachet de legi privind întărirea autorității polițistului, care a fost contestat la CCR, de către dl președinte și de dvs.! 

Dan Vîlceanu: Ce contestat la curte, dom`le? De trei luni de zile a stat o fată acolo! De trei luni! 

Florin Vîlnei: De un an și jumătate, pachetul de legi care-i dădea dreptul polițistului să intre în astfel de cazuri, fără mandat de percheziție, a fost contestat de către oamenii ăștia de la PNL și vin acum să arunce vina pe noi.

Dan Vîlceanu: Oprește-te că bați câmpii! 

Florin Vîlnei: A doua zi dimineața, tot ce înseamnă conducerea Poliției Române și conducerea MAI a stat la masă cu domnii procurori și au confirmat că ei n-au permis polițiștilor să intervină. Sunați-l pe Georgian Drăgan, a rămas stupefiat. 

Dan Vîlceanu: La 112, vorbeau cu polițiști! Nu-ți mai plânge de milă aici! 

Florin Vîlnei: N-am venit să plâng pe nimeni, am venit să spun adevărul! Adevărul trebuie spus așa: un an și jumătate am avut un pachet de legi privind întărirea autorității polițistului, care-i dădea dreptul să intre fără mandat în astfel de cazuri și domnii aceștia care urlă la mine în platoul ăsta au contestat-o la Curte! Ar trebui să dea lumea cu pietre după dvs. Nu vă e rușine? 

Dan Vîlceanu: Dumneata, în fața poporului, trebuie să taci! 

Florin Vîlnei: Ce reprezentativitate ai dumneata să vorbești în fața unor oameni care zi lumină muncesc în slujba noastră? 

Dan Vîlceanu: Așa? 

Florin Vîlnei: Da, așa! 

Dan Vîlceanu: Un copil a stat trei luni de zile acolo violat și n-ați fost în stare să-l găsiți.  (...) Dar voi munciți! Ați găsit vinovatul, Parlamentul. 

Florin Vîlnei: În 2010, indivizii ăștia ne-au dat afară 25.000 de oameni, ne-au tăiat salariile, pensiile, ne-au subfinanțat. Avem mașini de 30 de ani și avem mașini cu 400.000 de km. 

Dan Vîlceanu: Dumneata și ăia ca dumneata nu merită nicio pensie! 

Florin Vîlnei: Dvs. meritați pensii speciale că sunteți în Parlament? Păi nu vă e rușine? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel