Crețu, solicitare Dăncilă. Dobre: Nemulțumire personală

Adrian Dobre a vorbit despre tensiunile dintre Darius Vâlcov și Corina Crețu, dar și care ar fi nemulțumirea comisarului european. 

Adrian Dobre, a comentat, la emisiunea "100 de Minute", a Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3, declarațiile Corinei Crețu prin care solicită premierului Viorica Dăncilă să spună oficial dacă atacurile venite din partea unor social-democrați reprezintă poziția Guvernului. 

Ultima ieșire publică a comisarului european a fost o reacție la acuzațiile aduse de Darius Vâlcov care a declarat că "minte prin omisiune" cu privire la parteneriatul public privat.

Citește și Corina Creţu, solicitare către Viorica Dăncilă: Să facă aceste precizări

"Poziția oficială a Guvernului este prezentată prin comunicatele oficiale"

"Poziția oficială a Guvernului este prezentată prin comunicatele oficiale și prin scrisorile trimise. (...) Eu nu o înțeleg pe Corina Crețu pentru că ea a fost propusă și așezată în acest post de Partidul Social Democrat, nu înțeleg pentru că a venit la Guvern, a discutat cu Guvernul, au discutat cu cifrele pe masă, au pus cu creoinul pe hârtie niște lucruri și după aceea apar alte discuții, alte cifre, alte lucruri. Această fățărnicie între discuția privată și discuția publică mi-e foarte greu să o admit și să o apreciez pentru că eu cred că aunci când intri în sediul Guvernului și stai la masă cu premierul și cu consilierul premierului, domnul Vâlcov, cu hârtiile și cu cifrele în față și agreezi niște soluții tehnice pe niște proiecte, pleci și spui că sunt alte lucruri după aceea. Mi se pare un pic ciudată treaba asta. Eu nu am luat parte la aceste discuții și nu pot să spun dacă minte sau nu (n.r. Corina Crețu), dar ceea ce nu pot să înțeleg este atitudinea publică a Corinei Crețu. (...) Eu așez discursul doamnei Crețu într-o notă personală, într-o nemulțumire personală a domniei sale, cu privire la, nu știu, un loc eligibil pe listele de europarlamentare. Presupunând că ar fi așa și că am dreptate, nu pot fi de acord ca această nemulțumire personală să gireze în spațiul public un discurs împotriva Guvernului României din poziția de comisar", a declarat Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel