Craiova-Târgu Jiu, drum express. CNAIR începe licitația

Denisa Zamfir / 13 iun 2019 / 14:12 Salveaza PDF Comentarii
Narcis Neaga CNAIR
Narcis Neaga CNAIR

CNAIR a postat în sistemul electronic de achiziții publice SICAP documentaţia pentru contractul destinat elaborării studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic de execuţie, documente necesare construirii drumului expres Craiova – Târgu Jiu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit inițial pentru data de 3 mai, dar, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20 iunie, scrie Mediafax.

Potrivit legii, CNAIR are obligația să raspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesați de participarea la procedură și după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste raspunsuri.

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii ofertantului câstigător în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și a legislației în materia achizițiilor publice.

CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanțării depus la Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29