Cozmin Gușă: PNL, în degringoladă, Iohannis fără partid

Consultantul politic, Cozmin Gușă, face o analiză a situației din PNL, după întâlnirea foștilor PDL-iști la inițiativa lui Vasile Blaga.

Ludovic Orban a fost șantajat, miza fiind desemnarea candidaților  liberali la europarlamentare, susține Cozmin Gușă. Consultantul poliric  atrage atenția că fuziunea dintre PNL și PDL nici până acum nu s-a realizat. 

"Merge Blaga la partid și le sugerează tuturor că s-a dus și a ocupat sediul. Vine Orban și ne informează că a fost o chestie normală. Că Blaga n-a ocupat sediul. Că el era pe acolo, dar n-a intrat, să nu-i deranjeze. Nu poți să te porți ca un papagal închiriat și vii să strigi că nu s-a întâmplat nimic", susține Cozmin Gușă.

Mișcarea lui Vasile Blaga poate să-l condiționeze pe Ludovic Orban să așeze anumiți liberali pe lista de candidați la alegerile europarlamentare, punctează consultantul politic.

"Noi te susținem la președinție daca ești cuminte. Ca să fii cuminte trebuie să pui pe liste la europarlamentare persoanele pe care ți le dăm noi, cu mine - Blaga - în frunte. Mai e și Crin Antonescu pe aici. În afară de soția lui, care dorește să fie în continuare europarlamentar, ar merge și el să stea pe bani buni la Bruxelles. Orban e dependent de noi' ", a explicat acesta.

Nu este posibil ca liberalii să nu fi realizat fuziunea între PNL și PDL după patru-cinci ani de zile, subliniază Cozmin Gușă. 

Klaus Iohannis nu mai are pe ce să se bazeze, nu mai are un partid care să-l sprijine, însă este "păcălit" că stă bine în sondaje, atrage atenția Cozmin Gușă.

Vezi si: EXCLUSIV Crin Antonescu, culisele întâlnirii cu Vasile Blaga și Ludovic Orban, de la sediul PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel