Coşul Solidarităţii, program pentru vârstnicii bucureşteni. Gabriela Firea, anunţul momentului

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat lansarea programului Coşul Solidarităţii, pentru ajutorarea vârstnicilor din Bucureşti. 

"Venim în sprijinul seniorilor bucureșteni fără posibilități materiale, cărora le oferim pachete cu materiale sanitare (măști chirurgicale, mănuși, dezinfectanți) și produse alimentare de baza. Avem datoria morală să avem grijă de vârstnicii noștri, în special de cei singuri, fără posibilități materiale.

Am primit mii de apeluri și solicitări la call center-ul Centrului pentru seniori, prin care ni se semnala faptul că seniorii întâmpina probleme în procurarea alimentelor și a materialelor sanitare, în contextul epidemiologic actual.

De aceea, am decis inițierea acestui program - Coșul Solidarității -, care este destinat seniorilor bucureșteni, cu vârstă de minim 65 de ani și pensie de maxim 1.000 de lei. Începând de astăzi, 3 iunie, le vom oferi acestora, o dată pe luna, un pachet cu dezinfectanți și produse alimentare de baza, astfel încât să se poată descurcă în această perioada dificilă.

Pachete cu alimente de bază și materiale sanitare vor ajunge la beneficiarii proiectului, conform criteriilor din Regulament, în cel mult 10 zile de la înscrierea în proiect.

Înscrierile se fac telefonic la următoarele numere de telefon:
‪0785 199 197; 0784 253 108; 0762 337 436; 0786 351 696; 0784 227 489; 0785 211 439

Program call-center: Luni – Joi: orele ‪9.00 - 17.00 / Vineri: orele ‪9.00 - 12.00

Mai multe detalii despre Regulamentul Proiectului COȘUL SOLIDARITĂȚII se regăsesc pe site-ul Centrului pentru Seniori al Municipiului București, accesând următorul link:

http://www.cs-mb.ro/coșul-solidarității

Primăria Capitalei, prin CSMB, a fost alături de seniori pe toată durata stării de urgență și de alertă instituite din cauza răspândirii virusului SARS-COV-2, prin campania 'Nici un vârstnic nu e singur', prin care, cu ajutorul instituțiilor publice implicate, al voluntarilor și al donațiilor primite, a oferit pachete cu alimente de bază la peste 1.000 de seniori aflați în imposibilitatea de a-și procura cele necesare traiului zilnic.", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel