Costa Rica. Elena Udrea, Alina Bica, fotografii. Udrea, adevărul despre celebra poză

Elena Udrea a vorbit din Costa Rica despre celebra poză apărută cu ea și Alina Bica.

Elena Udrea a intrat în direct la România TV. Ea a precizat că în celebra poză apărută cu Alina Bica se aflau la o pizzerie, într-o zonă des frecventată de români. Ea a mai precizat că nu s-a simțit filată, că persoana care a făcut poza se afla înainte de venirea ei în restaurant.

„Stăm în San Jose în capitală. Păi da, poza de ieri a fost făcută împreună cu Alina Bica la o pizza în afara orașului. 

(...)

Nu locuiesc la Alina Bica. Deocandată am stat la hotel, dar probabil o să găsesc o variantă cât mai stau aici in primul trimestru de sarcină. 

(...)

Eu am plecat având dreptul să plec, nu mă ascund. Dacă știam că sunt atât de interesante fotografiile le puneam chiar eu. Concluzia e că nebunia asta lansată cu funga în Costa Rica e are obiectivul probabil de a incerca să acopere scandalurile reale cu care vă confruntați la București și pe care le-am văzut și eu aici.

(...)

Eu am avut experiența de la Paris când sigur am fost urmărite de oameni puși de domnul Coldea. De data aceasta nu aș merge pe această speculație. Persoanele care au fotografiat și le-am și văzut, veniseră la masa din pizzeria respectivă înaintea noastră”, a mai precizat Elena Udrea.

Totodată, Elena Udrea a spus că nu se gândește să rămână în Costa Rica și că e optimistă în ceea ce privește o decizie definitivă în dosarul în care este inculpată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel