Corul Magic Music SPA a topit inimile juraților la Românii au Talent. Andra: Pentru mine ați fost ca un balsam pentru suflet

Magic Music - SPA, copiii care i-au vrăjit pe jurații Românii au Talent. Andra: Ați fost ca un balsam pentru suflet
Magic Music - SPA, copiii care i-au vrăjit pe jurații Românii au Talent. Andra: Ați fost ca un balsam pentru suflet

Corul Magic Music SPA a cucerit inimile tuturor la Românii au Talent. 

Corul Magic Music SPA, este alcătuit din 39 membri, elevi, din București. Potrivit coordonatoarei grupului, acesta este alcătuit din copii tipici și atipici. 

„Noi suntem Corul Magic Music SPA. SPA vine de la Asociația Sănătate prin Arte care reunește copii tipici și atipici. Avem copii atipici printre cei tipici, dar împreună suntem o echipă și suntem prieteni pentru că trebuie să integrăm toți copiii cu nevoi speciale, indiferent de ce natură.

Trebuie să-i tratăm ca pe prietenii noștri, de fapt, ei chiar sunt prietenii noștri. Suntem împreună, cântăm împreună, facem activități împreună și demonstrăm că se poate, demonstrăm că suntem egali și că nu există diferențe între noi.”, a spus coordonatoarea corului. 

 

Reacția juriului

Micuții au cucerit inimile tuturor celor prezenți prin gingășia și bunătatea lor. 

„Există o poveste. Se numește „Povestea lui Piper Pied”. Este vorba despre un flautist care a vrăjit peste 100 de copii și copiii l-au urmat fără să-i intereseze unde merg. Pur și simplu erau vrăjiți de sunetele scoase de acest Piper cu flautul. Astăzi s-au inversat puțin rolurile. Voi sunteți acest personaj și eu sunt cel care s-a lăsat vrăjit și v-am urmat pe tot parcursul momentului vostru. Bravo!”, a spus Dragoș Bucur.

„Pentru mine ați fost ca un balsam pentru suflet. Cu vocile astea atât de dulci nu avea cum să nu iasă un moment atât de dulce care să-mi meargă direct la suflet și vă mulțumesc!”, a spus Andra.

„Mă bucur că am avut timp, pe durata actului vostru, să mă uit la fiecare în ochi, chiar dacă voi nu m-ați văzut, eu v-am luat pe fiecare în parte și m-am uitat să văd ce se întâmplă acolo. Ați transmis ceea ce mai rar primim de pe scena Românii au Talent, către noi și către acasă: bunătate. Vă mulțumim!”, a spus Mihai Bobonete.

„În general, noi căutăm liniștea și pacea, dar mi se pare că astăzi, mai mult că oricând, ne dăm seama cât sunt de importante amândouă și îmi place foarte mult ideea asta cu muzica pentru că ea, într-adevăr, adună oamenii și este un remediu. Probabil cel mai bun remediu. Foarte mult îmi place ideea asta!”, a spus Andi Moisescu.

Corul Magic Music SPA merge în etapa următoare cu patru de „Da”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel