Corneliu Ștefan, despre noi investiții la nivelul municipiului Târgoviște

Consiliul Județean Dâmbovița a mai făcut un pas important pentru construirea parcării supraetajate din curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD al instituției.

A fost aprobată predarea către Compania Națională de Investiții a terenului pe care urmează a fi ridicată parcarea, în aceeași hotărâre Consiliul Județean Dâmbovița asumându-și cheltuielile necesare asigurării racordurilor la utilități.

În baza studiului de fezabilitate realizată de administrația județeană, CNI urmează să scoată la licitație proiectarea tehnică și execuția acesteia.

Parcarea din curtea spitalului va fi dispusă pe 5 etaje și va avea 332 de locuri. Aici vor fi stații de încărcare a 20 de automobile electrice, dar și 14 locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități. Valoarea investiției se ridică la peste 56.000.000 de lei.

Totodată, Consiliul Județean Dîmbovița va construi alte 500 de locuri de parcare în Târgoviște. Pe terenul Consiliului, în imediata apropiere a #DâmbovițaArena, vor fi:

- 493 locuri de parcare, 46 dintre acestea fiind pentru automobilele electrice;

- 23 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități;

- 29 de locuri pentru motociclete;

- peste 100 de locuri pentru biciclete.

Un prim calcul ne arată că vom înființa peste 800 de locuri de parcare în municipiul Târgoviște, a anunțat Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel