Corina Drăgotescu, primită cu ostilitate de presa românească din California. Vezi ce spune jurnalista

corina-dragotescu
corina-dragotescu

În general, emigranții români dintr-o țară sunt ostili față de alți emigranți români care abia ajung acolo. În cele mai multe cazuri, românul care locuiește deja de mulți ani într-o altă țară consideră că și cel care abia venit trebuie să o ducă la fel de greu ca și el. Dacă noul venit pornește la drum de la alt nivel decât cel care este deja acolo, atunci apar bârfele, invidia și minciunile. E un mod de a gândi tipic românesc care, se pare, că nu dispare nici dacă ai locuit în SUA mulți ani. Victimă a acestui tip de mentalitate este și Corina Drăgotescu, care a emigrat recent în California.

Un ziar românesc din California, Ziarul Miorița o acuză pe jurnalistă că a plecat în SUA pe banii românilor. Într-un articol intitulat ”Costurile de emigrare în SUA ale jurnalistei Corina Drăgotescu vor fi plătite din bani publici”, autoarea Simona Botezan (care stă în Washington) susține că ziarul la care lucrează a vorbit cu Consulul General al României la Los Angeles, Eugen Chivu, iar din cele discutate a reieșit că jurnalista va fi atașat de presă la consulat, deci va fi plătită din bani publici.

Corina Drăgotescu a declarat pentru DC News că nu este atașat de presă și nici diplomat.

”Nu sunt atașat de presă și nici diplomat. Am o colaborare locală și temporară în plan local cu consulatul pentru a relata evenimente din comunitatea românească pentru site-ul Consulatului. În acest sens am și fost ca ziarist la evenimentele din comunitatea din Los Angeles care s-a bucurat de prezența mea și de faptul că acțiunile lor apar pe site-ul Consulatului.

Articolul acelei doamne, din Washington, pe care nu o cunosc și care nu știu pe cine reprezintă, este plin de inexactități și de minciuni, ceea ce arată că dacă ești chimist trebuie să rămâi la amestecatul substanțelor, nu să te apuci de amestecat informații”, a spus Corina Drăgotescu.

Jurnalista a făcut câteva precizări și pe Facebook.

„Văd că o serie de publicații reiau o mare mizerie scrisă despre mine și vreau să fac următoarele precizări. NU sunt atașat de presă al Consulatului din Los Angeles. NU am divorțat vreodată și nici n-am de gând să o fac. NU am folosit vreun leu de la contribuabilul român în procesul meu de emigrare. Sunt în continuare jurnalist la Romania TV și am o colaborare locală, cu ora, cu Consulatul din LA să reflectez acțiunile din comunitatea de români din California. NU sunt diplomat și nici nu îmi doresc așa ceva, sunt deținător de green card, deci este exclusă o intrare, vreodată, în diplomație și vreau să rămân în zona presei, dar și în legătură cu comunitatea română din California”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel