Corina Crețu-Tsipras, întrevedere: UE e alături de Grecia

Darius Muresan / 13 iun 2017 / 21:24 Salveaza PDF Comentarii

Corina Crețu a avut p întrevedere în Grecia cu ministrul Tsipras, cei doi diplomați stabilind un nou plan pentru locuri de muncă în Grecia și sprijin financiar în ceea ce privește criza refugiaților.

”Mă bucur că m-am întâlnit cu prim-ministrul Tsipras. Comisia a fost alături de Grecia și a prezentat exemple concrete de solidaritate, precum cele ale președintelui Juncker în anii  2015 "un nou plan pentru locuri de muncă în Grecia" plan cu măsuri excepționale în cadrul politicii de coeziune. Datorită acestui plan și datorită eforturile depuse de autorităţile greceşti, o bună cooperare cu ministrul Charitsis, Grecia a obținut aproape 11 miliarde de euro din fonduri UE din 2015.

Pe criza refugiaţilor, de asemenea, ne asigurăm că Grecia nu este singură şi îi oferim sprijin financiar. Şi din moment ce cuvântul cheie al vizitei mele este "solidaritatea", am spus primului ministru că UE este pe deplin să ajute Grecia și după cutremurul de ieri”, a transmis Comisarul european Corina Crețu pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28