EXCLUSIV  Copil mort Sanador. Laura Bălănescu, medicul care a operat: Actul medical, același, indiferent de loc

   Medicină
Medicină

Medicul de la Sanador, care a operat de hernie inghinală copilul care a murit în weekend, a transmis un mesaj de ultimă oră.

”Doresc să precizez că în cei peste douăzeci de ani de practică medicală am depus toate eforturile pentru ca orice pacient să primească cea mai bună îngrijire.

Toate cunoștințele și expertiza mea au fost mereu puse în slujba lor, și toți pacienții care mi-au trecut pragul au fost tratați cu toată atenție și profesionalism. Ca și părinte, empatizez prin ce au trecut și trec acum părinții lui Ștefan, și nimic din ce aș putea eu spune acum ar putea să le aline durerea.

Mă rog pentru ei și pentru Ștefan.

În ceea ce mă privește, am respectat întotdeauna toate reglementările în domeniu.

În momentul în care îmbrăcăm halatul alb și ne pregătim să intrăm în sala de operație, grija noastră primordială este să facem tot ceea ce este profesional, legal si deontologic ne stă în putință ca operația să reușească și starea de sănătate a pacientului să se amelioreze.

Din punct de vedere moral, etic, nu am făcut niciodată diferența între sălile de operații unde mi-am exercitat profesiunea. Când am început să profesez ca doctor, în urmă cu peste două decenii, am depus un jurământ profesional să-mi dedic energiile oamenilor și să-i ajut să se facă bine, fără deosebire.

Din punctul de vedere al eticii medicale pe care am respectat-o cu sfințenie, actul chirurgical este același, indiferent de locul unde are loc.

Voi sprijini autoritățile pentru a se afla adevărul în prezenta cauză”, a transmis Laura Bălănescu, medicul care l-a operat pe micuț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel