Copil de 12 ani, găsit înecat în Siret

Trupul unui copil de numai 12 ani care s-a înecat în râul Siret a fost găsit chiar de către mama sa. 

Pompierii au recuperat, vineri, trupul băiatului în vârstă de 12 ani care s-a înecat în urmă cu două zile în râul Siret, în zona localităţii Roman, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, căpitanul Andrei Grancea. Potrivit sursei citate, descoperirea a fost făcută chiar de mama victimei. 

"În această dimineaţă, la ora 7,22, dispeceratul ISU Neamţ a fost anunţat, prin 112, de mama copilului înecat în râul Siret pe raza municipiului Roman, în data de 22 august, că a văzut corpul copilului plutind la suprafaţa apei. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu şi o barcă pneumatică din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman. Cadavrul a fost găsit în zona podului de la Gâdinţi, fiind degajat şi predat organelor de poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. 

Băiatul s-a înecat, miercuri seara, în râul Siret, în timp ce se afla la scăldat. Acesta este al 30-lea caz de deces prin înec înregistrat în judeţul Neamţ, în acest an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel