CONVENȚIA NAȚIONALĂ PDL. Predoiu: Este un mesaj politic clar

PDL
PDL

Convenția națională a PDL a fost convocată pentru data de 26 iulie, prin hotărârea Biroului Politic Național. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, care a declarat că la evenimentul din iulie se va aproba fuziunea PDL - PNL și că până la acea dată se va ști denumirea noului partid.

Predoiu a spus că această decizie a BPN reprezintă "un mesaj politic clar, puternic, hotărât asupra faptului că procesul de fuziune al celor două partide continuă", potrivit Mediafax.

Predoiu a făcut această precizare după ce între liberali și democrat-liberali au apărut mai multe fricțiuni, cea mai puternică venită ca urmare a declarației lui Klaus Iohannis de la Congresul PNL, că PDL a fost de acord ca noul partid să se numească PNL.

Cătălin Predoiu a arătat că pe 26 iulie liberalii vor avea un congres separat de cel al PDL, după care "se vor reuni într-o singură sală".

"Şi colegii de la PNL au un astfel de congres, aşa cum cere legea, cele două congrese separate trebuie să aprobe documentele viitorului partid, după care se va trece la procedura juridică propriu-zisă. Nu e exclus să avem congresele în două săli separate, apoi ne vom reuni într-o singură sală", a explicat Cătălin Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel