Continuă dezertările din PDL: un senator a trecut la PSD

Senatorul PDL Gheorghe David a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că îşi încetează activitatea în grupul senatorilor PDL şi va activa în continuare în grupul PSD. Pentru organizaţia de Timiş a PDL este a treia pierdere grea în ultima perioadă. În luna aprilie Marius Dugulescu şi Gheorghe Ciobanu, au urmat acelaşi traseu de la PDL la PSD.

Senatorul PDL Gheorghe David s-a aflat, în urmă cu o săptămână, la sediul PNL, în timp ce avea loc şedinţa conducerii liberalilor, acesta spunându-le ziariştilor că a venit să salute pe cineva.

Chestionat dacă se află totuşi în negocieri pentru a trece în rândul liberalilor, Gheorghe David a răspuns atunci: "Nu sunt în negocieri cu nimeni, am oferte... Am trecut pe la sediul PNL, dar nu am nicio treabă, nu am fost la şedinţe".

Trecerile de la PDL la USL alimentează ipoteza suspendării preşedintelui Traian Băsescu. USL mai are nevoie de trei voturi în acest moment. Demisia lui Dan Voiculescu şi trecerea lui David la PSD păstrează raportul de forţe. Din sursele DeCe News USL a ajuns la o înţelegere cu UDMR pentru a vota suspendarea preşedintelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel