EXCLUSIV  Construcție autostrăzi. Răzvan Cuc: Măsuri radicale. Nu trebuie să stăm în genunchi!

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a vorbit, la interviurile DCNews, despre situația autostrăzilor și problemele care intervin când vine vorba despre constructorii neserioși.

"Am constatat că marile deficienţe, când vine vorba de construcția de autostrăzi, vin din partea unor antrepenori care nu îşi respectă termenul contractual. Vin cu laptopurile, cu firmele de avocaţi şi în loc să intre cu utilajele în şantier şi să lucreze, ei încep să ia contractele şi să vadă ce clauze pot ataca din contract pentru a câştigat nişte bani suplimentari.

Am luat şi nişte măsuri mai radicale, până la rezilierea contractelor, acolo unde antreprenorii nu s-au mobilizat, au fost notificaţi, li s-a adus la cunoştinţă, bani sunt să se construiască. Ori dacă el vine la o procedură de licitație şi nu se mobilizează corespunzător în șantier, în condiţiile în care primeşte bani în avans, atunci eu cred că nu trebuie să stăm în genunchi în faţa unor constructori neserioşi. Trebuie să luăm măsurile care se impun", a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

 Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel