Consilier USR, propunere SF pentru Sectorul 2: Drone în loc de blocuri reabilitate termic

D.C. / 01 apr 2019 / 18:09 Salveaza PDF Comentarii
Centralele de apartament, INTERZISE
Centralele de apartament, INTERZISE

Un consilier local USR compară Bucureştiul cu Dubaiul şi consideră că prea mulţi bani se dau pentru reabilitarea termică a locuinţelor în timp ce alţii - de ex. de prin Emirate - investesc în drone şi alte tehnologii. 

Consilierul local Ion Chiricuţă a intervenit - după cum se vede şi în filmarea anexată - în cadrul şedinţei de consiliu din data de 29 martie 2019 afirmând că se duc prea mulţi bani pentru anveloparea blocurilor. 

"Aş dori să discutăm despre partea de investiţii, de dezvoltare. (...) Din investiţiile acestea, marea parte se duc pe reabilitări termice. Acum ne gândim: suntem în mileniul trei, sunt oraşe care fac tot felul de sisteme inteligente, nu mai vorbim... drone prin Dubai... dar practic noi atât ştim să facem reabilitări termice", a comentat consilierul USR Ion Chiricuţă. 

Despre beneficiile şi necesitatea reabilitării termice a locuinţelor - confort termic sporit pentru cetăţeni, reducerea pierderilor de căldură şi a valorii facturilor la încălzire, îmbunătăţirea aspectului exterior al clădirilor şi, implicit, a imaginii oraşului şi altele  - s-a tot vorbit iar toţi cei care locuiesc la bloc şi au beneficiat de acest lucru pot spune dacă e bine că s-a investit în acest lucru sau era mai bine să vadă drone zburând prin oraş în timp ce ei fac frigul în apartamente sau plătesc facturi astronomice pentru încălzire.

VIDEO:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25