Congres ALDE. Dispută Tăriceanu-Constantin, răsturnare de situație

Cel mai probabil Congresul ALDE pentru alegerea unui președinte unic va avea loc luna viitoare. Liderii ALDE s-au reunit într-o ședință, dar copreședintele Daniel Constantin a părăsit sala fiind însoțit de mai mulți reprezentanți ai formațiunii. El susține că organizarea unui astfel de congres este nestatutară.

UPDATE: Copreședintele ALDE, Daniel Constantin a părăsit ședința, fiind însoțit de mai mulți colegi din structurile de conducere. 

El a precizat că motivul pentru care a ales să părăsească ședința este că un congres organizat luna viitoare este nestatutar.

-------

Știrea inițială

Surse din interiorul partidului afirmă că unicul candidat la funcția de președinte va fi Călin Popescu-Tăriceanu, în timp ce Daniel Constantin va primi o funcție din planul doi, informează Antena 3.

Daniel Constantin, copreședinte al ALDE acum, nu s-ar mai bucura de prea mult sprijin, în condițiile în care se vorbea chiar că va încerca să rupă ALDE în două.

Disputele din ALDE au fost generate de faptul că Tăriceanu ar dori organizarea rapidă a unui Congres, în timp ce Daniel Constantin ar fi dorit ca abia la sfârşitul verii sau în toamnă să fie organizat Congresul, precedat de alegeri la nivelul organizaţiilor din teritoriu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel