Condamnare Voiculescu. Gabriela Firea: Suntem la răscruce

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Nu-mi venea să cred ce se întâmplă. Am tot sperat că este doar un coşmar şi acesta se va termina. Eu şi familia mea considerăm că este un moment de răscruce"...

.... a spus fosta moderatoare a Antenei 3, vineri seară, în cadrul unei Ediţii Speciale. 

"Oamenii care acum se bucură au nevoie de o replică pe măsură, de oameni care gândesc astfel şi care au fost educaţi într-un alt spirit", a subliniat Gabriela Firea. 

După decizia de condamnare a lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj de susţinere: "Sunt cu tot sufletul alături de Camelia, Corina și Dana Voiculescu, fiicele domnului Profesor. Este un moment cumplit, ca tatăl să-și piardă libertarea. Îmi pare rău și pentru cei 5 nepoței, care știu că își iubesc bunicul nespus, precum și pentru Liana. Le transmit tărie, putere și speranta foștilor mei colegi. Mulți dintre ei, prieteni dragi. Suferințele ne întăresc. Răbdarea ne apropie mai mult de Cele Sfinte-singurele care contează. Exista o Justiție Divină în fața căreia toți vom da socoteală. Pentru o viață demnă și plăcută lui Dumnezeu, trei repere sunt, după mine, importante: Credința, Familia, Prietenia sinceră, dezinteresată". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel