Condamnare Voiculescu. Ce a făcut Dan Voiculescu în noaptea dinaintea condamnării

Dan Voiculescu a fost condamnat. Zece ani, sechestru pe bani, bunuri confiscate. Omul de afaceri a dezvăluit ce a făcut în noaptea dinaintea condamnării. 

"Am stat cu familia, am băut trei pahare de vin alb, am mâncat nişte varză călită făcută de soţia mea, extraordinară, cu cârnaţi olteneşti. M-am uitat la Mihai Gâdea la emisiune şi pe la ora 11.30 - 12.00, m-am culcat. De dormit, am dormit bine. Faptul că am dormit bine dovedeşte că nu sunt stresat, în sensul de speriat. La onoare, demnitate şi curaj nu o să renunţ niciodată", a spus Dan Voiculescu.

Omul de afaceri a dezvăluit și situația în care a trăit: "Eu am un mare noroc, legat de circumstanţele astea. Până la 34 de ani, am stat cu soţia şi cu cei doi copii într-o cameră de 24 de metri şi WC-ul era în curte. Iarna nici nu vă povestesc cum era să te duci la toaletă prin zăpadă. În momentul în care ai trăit până la 34 de ani în aceste condiţii, eu nu cred că condiţiile de la penitenciar pot fi mai rele decât alea. Toaleta e înăuntru, nu afară, suntem 2-3 camarazi. Condiţiile în sine nu sunt de natură să mă sperie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel