Condamnare Voiculescu. Boștinaru: După Adrian Năstase, a urmat Dan Voiculescu

Tăcere. Frică. Lașitate. Sunt cuvintele despre care un europarlamentar subliniază că astăzi ar trebui să nu mai fie acceptabile. 

"Asistăm la acțiuni care sfidează regulile democratice și normele de drept. Episodul de vineri demonstrează încă o dată faptul că regimul lui Traian Băsescu a înțeles să își execute adversarii politici, asemenea lui Adrian Năstase urmând Dan Voiculescu. Deciziile, procedurile, celeritatea și respingerile pe bandă a cererilor din partea apărării, pun în discuție acest act de justiție. S-a ajuns aici din cauza lașității și în urma unui proces de aservire a unor componente ale puterii judecătorești. Tăcerea, frica și lașitatea nu mai sunt astăzi acceptabile, când se dovedește că toată punerea în scenă a acestui dosar a servit efortului de revanșă a lui Traian Băsescu cu țintă clară pe postul Antena 3.", a declarat europarlamentarul PSD Victor Boștinaru. 

"Fac un apel la organizațiile societății civile care monitorizează procesul de justiție din România să se aplece cu bună credință și asupra acestui caz. În egală măsură, fac un apel la jurnaliști, indiferent de opiniile lor, să urmărească și relateze într-un mod profesionist acest caz. Precedentul care a fost creat astăzi este periculos pentru toți cei care doresc o presă liberă, care nu poate fi intimidată. Antena 3 e aici și sunt convins că va fi în continuare aici, împotriva tuturor adversarilor și inamicilor libertății presei", a conchis eurodeputatul Victor Boștinaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel