EXCLUSIV  Condamnare cu executare după protestele din 10 august 2018. Gușă: Tranziție! Chirieac: Se reia războiul româno-român?

Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit despre dosarul 10 august, în care două persoane care furaseră un pistol şi agresaseră un reprezentant al statului fuseseră condamnate la închisoare cu suspendare, inițial, iar apoi cu executare.

"Cred că sistemul este într-o tranziţie. Deocamdată, nimeni nu are influenţă majoritară, masa critică necesară, dar cred că, până la jumătatea anului, va fi din nou un şef suprem peste sistemul de justiţie din România. Deocamdată, suntem într-o tranziţie în care cei din sistem nu mai primesc plicuri, cum primeau pe vremuri, cu verdictele, dar nici nu ştiu pe cine să asculte şi sunt fel de fel de înţelegeri executate în mod conjunctural. Eu mai prevăd încă trei luni până se va aşeza sistemul şi îşi va găsi şeful unic", a spus Cozmin Gușă, în emisiunea "Deferiți mass-media", de la DCNews TV.

"Adică ceea ce ne spui este că se va relua războiul româno - român? Iar vor fi răfuieli politice prin intermediul DNA?", a fost reacția analistului politic Bogdan Chirieac.

"Da, va întra în joc şi DIICOT, de această dată", a răspuns Cozmin Gușă.

Emisiunea completă, în materiall video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel