Concertul Larei Fabian din Craiova, AMÂNAT

Concertul pe care Lara Fabian urma să-l susțină în Craiova în 11 decembrie la Sala Polivalentă a fost amânat. De vină este o defecțiune tehnică, susțin organizatorii. 

Noua dată a concertului, precum şi detaliile privind modalităţile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi stabilite şi comunicate spectatorilor în perioada 16-20 decembrie 2016.

"Din motive independente de voinţa artistului, a organizatorilor sau Sălii Polivalente Craiova, în urma unor defecţiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat până duminică, 11 decembrie 2016, ziua în care cântăreaţa Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze pe scena Sălii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt puşi în situaţia regretabilă de a amâna evenimentul planificat peste numai două zile", precizează agenţia Premium Booking, potrivit Agerpres. 

Organizatorii concertului susțin că au făcut eforturi pentru a încerca să soluționeze actualele probleme. Ei au fost nevoiți, însă, să amâne evenimentul. Biletele și invitațiile cumpărate până acum își vor păstra valabilitatea pentru noua dată a concertului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel