Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, recondiționat de Primăria Sectorului 2

Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc" a fost recondiționat de Primăria Sectorului 2.

Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc" a fost recondiționat de Primăria Sectorului 2. Lucrările au fost unele grele, în opinia viceprimarului Dan Cristian Popescu, însă rezultatele au meritat. Liceenii vor beneficia de săli de curs curate și moderne, echipate cu tehnologie necesară pentru a atinge cel mai înalt nivel de educație.

Tema din jurul construcției este compusă din culori și limbi străine. Oriunde ai privi, este ușor de înțeles că te afli într-un liceu bilingv.

Trei luni dificile, însă a meritat

„Ultimele trei luni au fost dificile, au fost agitate. Supravegherea continuă și numărul mare de oameni care au lucrat aici au făcut posibilă această lucrare deosebit de amplă. Amenajările și modernizarea au privit nu numai infrastructura fizică, cât și lucruri de detaliu: table inteligente, imprimante 3D, sistem audio incorporat – lucruri de ultimă oră, folosite în cele mai moderne unități școlare din lume", a spus despre proiect viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

„Consider că educația este cea mai importantă investiție. Eu, ca profesor, voi face tot ce ține de mine ca să investim cât mai mulți bani în educație, care înseamnă, de fapt, viitorul comunității", a încheiat viceprimarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel