Tragedia de la COLECTIV. Tribunalul București, SENTINȚE după 4 ani. Decizia magistraților

Dosar Colectiv
Dosar Colectiv

SENTINȚA DUPĂ COLECTIV  Tragedia de la Colectiv s-a produs în urmă cu patru ani, în 30 octombrie 2015. Părea un fake news distribuit pe Facebook, în vremea în care nu erau atât de dese dezinformările. ”Incendiu la un club din București. Ar fi 20 de morți”. Era ireal, de necrezut. Dar imaginile au fost dramatice și bilanțul mult mai crunt. Magistrații, după 4 ani, vor da primul verdict, în 9 decembrie 2019. 

SENTINȚA DUPĂ COLECTIV Magistrații de la Tribunalul București iau mâine deciziile în dosarul Colectiv. Sunt primele decizii. Sentința nu va f definitivă. 

SENTINȚA DUPĂ COLECTIV Cei doi pompieri ISU care au verificat anterior clubul Colectiv s-au declarat nevinovați până-n ultima clipă. Au motivat că, la momentul verificării, legea nu cerea două ieșiri de urgență. Ei au cerut să fie achitați. Procurorii au cerut pentru cei doi pedeapsă cu închisoarea orientată spre maximum, adică 15 ani pentru fiecare. 

SENTINȚA DUPĂ COLECTIV Nici fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu consideră că are vreo legătură cu faptele de care este acuzat, în acest dosar, al tragediei din Colectiv. Pentru el, procurorii cer 15 ani de închisoare. 

SENTINȚA DUPĂ COLECTIV Pentru patronii clubului, în schimb, procurorii au cerut câte 12 ani de închisoare. Pentru patroana firmei de artificii, cer 14 ani de închisoare. 12 ani sunt ceruți și pentru pirotehniști, dar și 5 ani pentru fratele patroanei firmei de artificii, acuzat că, împreună cu aceasta, a distrus probe. 

Magistrații vor da decizia, prima, luni, 9 decembrie 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel