Coldea, amenințări. Ghiță, ÎNFIORAT: Îmi e frică! M-a îngrozit!

Sebastian Ghiță a vorbit despre amenințările lui Coldea după audierile din Parlament.

„Este evident că la astfel de cuvinte spunse pe un astfel de ton, mă gândesc la ce e mai rău. Realitatea e că, totuși, mai ales pentru relația pe care am avut-o , pentru că ne vizitam, mergeam în concedii, au crescut copii împreună, nu m-am așteptat vreodată să aud astfel de amenințări spuse pe un astfel de ton. Practicc acel 'nu va termina bine', 'destinul i s-a sfârșit tragic', sunt extrem de dure, de amenințătoare.

M-a îngrozit. Am stat, am tras aer în piept, nu-mi vine să cred ce am auzit. Am fugit de acolo tocmai pentru că am simțit astfel de lucruri. Poate azi mulți înțeleg și cred ce mi s-a întâmplat, înțeleg de ce am luat decizia de a fugi”, a spus Ghiță la România TV.

„Mie de azi o să-mi fie frică și să mă întâlnesc cu cineva, sa ies pe stradă, sa stau în casă, într-un context în care vedeți ce se discută în toată lumea, cazul otrăvirii spionului rus.

(...)

Mai are multe relații și cunoștințe. Da, îmi e frică. Nu știu ce se poate întâmpla. Am crezut că lucrurile se normalizează. Această metodă de a pune pumnul în gură, de data asta e folosită ca amenințare publică, nici măcar ca sugestie”, a mai completat Ghiță.

Pilda cu Iuda

„Despre ce trădare vorbește? Ce trădător și ce Iude? Eu nu simt că mi-am trădat prietenul după ce mi-a făcut. Nu eu i-am făcut probleme și dosare, ci el mie, pe probe false aranjate de slugile lui de la Prahova”, a adăugat fostul deputat Sebastian Ghiță.

"Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care în urmă cu 2000 de ani a trădat pentru 30 arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Ca orice trădător, acesta a avut parte de un sfârșit tragic”, a declarat Florian Coldea la finalul declarației de presă pe care a susținut-o după audierile din Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel