Codrin Ștefănescu: O să o facem chiar ASTĂZI

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Miercuri, 14 iunie, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus că raportul de evaluare a miniștrilor social-democrați are și părți bune, dar și părți mai puțin bune.

„Cred că o oră durează raportul de evaluare, pentru că și colegii noștri din teritoriu au avut puncte de vedere, e făcut la modul colectiv raportul acesta. În maximum două ore cred că venim cu un punct de vedere oficial din partea partidului", a declarat Ștefănescu înaintea Comitetului Executiv Național al partidului.

„Dacă este necesar să producem vreo schimbare de astăzi, o să o facem chiar astăzi. Să nu anticipăm acum (ce se va întâmpla cu Guvernul — n.r.), lăsați colegii noștri să voteze. Vă reamintim un lucru foarte important: noi, în campanie, nu am pronunțat nume de prim-miniștri, de miniștri și nu am câștigat alegerile folosind niște nume. Am câștigat alegerile pe acest program de guvernare și românii au avut încredere că ceea ce promitem chiar facem", a mai spus Codrin Ștefănescu, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel