Codrin Ștefănescu: Minciuna, calomnia și șantajul, aruncate de Traian Băsescu în campania electorală

Victor Ponta a fost nevoit, în timp ce guverna,  să facă față sistemului ticăloșit al lui Traian Băsescu, presărat cu  zgomot de cătușe  și arestări, arată secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

"În această campanie pentru primul tur, Băsescu și sistemul său ticăloșit au aruncat în lupta electorală tot ce au avut la îndemână – de la calomnie și minciună, până la șantaj și amenințări Actuala campanie electorală a fost cea mai oribilă din ultimii 25 de ani", spune Codrin Ștefănescu.

"Vorbim despre o campanie în care candidatul Victor Ponta s-a bătut cu toți, a fost unul împotriva tuturor. Împotriva lui Băsescu, a sistemului creat de Băsescu, a partidelor satelizate de lângă Băsescu și a candidaților lui Băsescu. O campanie în care Ponta a trebuit să guverneze, să ducă mai departe promisiunile din campanie electorală, dar și să facă față atacurilor venite din absolut toate părțile.

Citește și: Codrin Ștefănescu: Klaus Iohannis, declarație periculoasă. Scenariu de coșmar

 Pentru că în această campanie din primul tur, Băsescu și sistemul său ticăloșit au aruncat în lupta electorală tot ce au avut la îndemână – de la calomnie și minciună, până la șantaj și amenințări. A fost o campanie oribilă presărată de zgomot de cătușe și cu arestări. A fost vorba în această perioadă de o vânătoare dramatică, programată la adresa PSD, a liderilor, a simpatizanților, a membrilor, în care de-a valma au fost hărțuiți de la bătrâni de 85 de ani până la primari și aleși locali.

Iar candidatul PSD a trebuit să facă față la toată această mizerie aruncată pe piață și a trebuit să se bată cu o hoardă întreagă de personaje fără scrupule pe care Băsescu le-a utilizat în bătălia electorală. În final, România va trebui să aleagă între omul Ponta, care a luptat și luptă împotriva întregului sistem băsist, și restul candidaților, care fie au bătut de mult palma cu Palatul Cotroceni, fie sunt doar niște umili servitori ai băsismului și al tot răului provocat de acesta în ultimii 10 ani. Eu zic că va alege corect!", mai arată secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel