Codrin Ștefănescu: Cum candidează Traian Băsescu la alegerile prezidențiale 2014

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, explică, într-un comunicat de presă remis DC NEWS, cum candidează președintele Traian Băsescu pentru al treilea mandat pentru Palatul Cotroceni. 

ALGERERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Traian Băsescu candidează la aceste alegeri. Cum? Prin prin reprezentanții săi, adică, prin Klaus Iohannis, Monica Macovei, Elena Udrea sau Szilagyi Zsolt. Pentru cine nu înțelege, ofer o explicație simplă. Cei amintiți sunt doar pioni așezați pe tabla de joc a politicii românești de mânuța deloc gingașă a lui Traian Băsescu", a opinat Codrin Ștefănescu.

ALGERERILE PREZIDENȚIALE 2014. Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că "Iohannis este omul cu care s-a întâlnit pe ascuns, și nu doar o singură dată, atunci când primarul din Sibiu a fost la Vila Lac și a fost deconspirat de presă. Despre Macovei știm că este reprezentantul cel mai agresiv al băsismului și creatoarea instrumentelor cu care Băsescu și-a atacat adversarii. Elena Udrea este cea care se declară urmaș oficial al lui Traian Băsescu. Candidatul PPMT, Szilagyi Zsolt, este unul dintre amicii de șpriț ai președintelui când merge în Harghita și Covasna, așa cum sunt și Viktor Orban sau diverși indivizi din zona Jobbik".

Klaus Iohannis află pe 27 octombrie când va fi judecat dosarul de incompatibilitate

ALGERERILE PREZIDENȚIALE 2014. Codrin Ștefănescu conchide: "Vedem, deci, că Traian Băsescu candidează printr-o coaliție de reprezentanți și, în aceste condiții, totul devine foarte simplu în ceea privește opțiunile electoratului. Pe 2 noiembrie, românii trebuie să aleagă între Victor Ponta, adversarul declarat al băsismului, abuzului și corupției generalizate ale acestui regim, sau unul dintre candidații aruncați pe piață de Traian Băsescu, în planul lui diabolic de a-și menține puterea și de a scăpa nepedepsit pentru toate lucrurile îngrozitoare pe care le-a patronat în cei zece ani de mandat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel