Codrin Ştefănescu, la Brașov. Apel către PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, la Braşov, că după întâlnirile pe care le-a avut cu braşovenii a constatat că oamenii îşi doresc o schimbare în administraţia oraşului.

'Am luat pulsul locuitorilor din Braşov, împreună cu colega mea Ionela Prodan (n.r. - preşedinte executiv al PSD Diaspora) şi candidatul nostru, Răzvan Popa, în piaţa Astra şi într-unul din parcurile oraşului. Toată lumea, cred că ne-am întâlnit peste 1000 de oameni, vrea o schimbare, vor să voteze un om tânăr care să schimbe ceva în administraţia Braşovului. Vreau să vă spun despre două lucruri esenţiale legate de situaţia din Braşov. Oamenii sunt îngrijoraţi de viitorul lor şi cer PSD-ului, pe lângă alegerile locale, să facă ceva cu acest Guvern şi să revină cât mai repede la guvernare. Sunt îngrijoraţi de lipsa locurilor de muncă, de pensii, de salarii, iar pe plan local cer un spital nou, mai multe locuri de parcare, apă caldă pentru locuitorii din sistemul centralizat şi multe, multe alte lucruri.

A doua problemă importantă la care s-au referit oamenii este cea care ţine de colaborarea cu administraţia: faptul că nu au putut intra în audienţă la primar în ultimii ani. Oamenii au speranţa că un om tânăr poate schimba multe lucruri în administraţie', a subliniat Codrin Ştefănescu.

[citeste si]

El a adăugat că are mare încredere în candidatul PSD la funcţia de primar al Braşovului, Răzvan Popa, care este un om foarte deschis, şi odată ajuns primar va avea întâlniri cu oamenii, îi va asculta, le va afla problemele şi le va rezolva.

'După conferinţa de presă vom merge din nou în stradă, împreună cu candidatul nostru, pentru a ne întâlni cu oamenii, care mi se par foarte deschişi şi ne spun exact problemele pe care le au', a precizat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel