Codrin Ștefănescu, în ancheta DIICOT. Replici acide cu Ana Birchall: Ce penibil!

Ana Birchall și Codrin Ștefănescu au intrat într-un scandal la distanță, după ce fostul secretar general al social-democraților a fost chemat la DIICOT. 

”Sunt absolut sigur că și ancheta de la Reșița se va finaliza curând. Și toți colegii mei din PSD Caraș își vor dovedi nevinovăția. Și cu această ocazie, vor înțelege toți că legislația privind activitatea partidelor politice mai trebuie îmbunătățită. Le doresc să fie uniți, curajoși și loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins că vor câștiga iar și alegerile locale și cele parlamentare. Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, pe Facebook. 

Vezi și: DIICOT: Val de ACUZAȚII în dosarul de la Caraș-Severin, în care e vizat și Codrin Ștefănescu. 16 persoane, sub ACUZARE

”Asemenea persoane se pare că nu vor înțelege niciodată să respecte că justiția se face în sala de judecată (pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV! Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea? Ai fost citat, mergi frumos și dai declarații fără tam-tam și istericale! Simplu... așa funcționează în orice stat normal!” a scris Ana Birchall, pe Facebook, unde a mai precizat că plângerea a fost făcută de un fost președinte executiv al PSD. 

După mesajul de mai sus al lui Codrin Ștefănescu, Ana Birchall a scris, în replică: ”Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel