Codrin Ștefănescu îi amintește lui Blaga ce înseamnă "golănie"

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Ieșirea președintelui PDL, Vasile Blaga, de luni seara, când a afirmat că primarii PDL care susțin candidații USL sunt „golani de golani”, a fost taxată de Codrin Ștefănescu. Declarația  lui Blaga denotă  disperarea care a cuprins liderii fostului partid de guvernământ în fața iminentului dezastru care îi așteaptă la alegeri, a spus Ștefănescu.

"Credeam că atunci când a vorbit despre „golănie”, Vasile Blaga se referea, de fapt, la camarila din jurul său care a coordonat corupția instituționalizată și jaful din banii publici, începând cu Videanu, Berceanu, Udrea comp. Mai mult, credeam că tot „golănie” înseamnă și să-ți aperi din răsputeri corupții partidului, menționați tot mai des în auditurile realizate în cadrul ministerelor, în rapoartele Curții de Conturi și, evident, și de foștii colegi de partid, care au dezvăluit maniera clientelară în care a guvernat PDL. Sau, să tai pensii, salarii și alocații; să dai ordin șefilor din unele instituții ale statului, obediente fostului partid de guvernământ și Cotrocenilor să ancheteze românii doar pentru că au votat la referendum; să amendezi și să arestezi mii de profesori, medici, sindicaliști, reprezentanți ai ONG și societății civile pentru simplul motiv că au participat la manifestații de protest împotriva fostei puteri și a lui Traian Băsescu.

În plus, l-aș întreba pe Vasile Blaga dacă nu este tot o „golănie” și să interzici propriilor deputați și senatori să participe, astăzi, în plenul Parlamentului, atunci când premierul prezintă o problemă de maxim interes național. În concluzie, îi recomand lui Vasile Blaga ca, atunci când vorbește despre „golănie”, să extindă discuția la toate aspectele enumerate mai sus, întrucât acesta este termenul care caracterizează, de fapt, tot ceea ce înseamnă partidul pe care îl conduce", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de site-ul pesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel