Codrin Stefănescu a răbufnit. Cum să ceri șapte ani?

Codrin Ștefănescu a făcut o declarație dură după ce procurorii DNA au cerut șapte ani cu executare pentru Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu a adus acuze grave după ce a aflat că procurorii Direcției Naționale Anticorupție au cerut judecătorilor o pedeapsă de șapte ani cu executare pentru președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Politicianul consideră că DNA ar dori să distrugă partidul din care face parte. "După ce vorbim de protocoale secrete, după ce vorbim despre modul în care vor să distrugă partidul meu și pe colegii me, liderii acestui partid, de ani de zile(...), cu toate astea, procurorii DNA cer niște lucruri care ne șochează pur și simplu", a declarat Codrin Ștefănescu la România TV.

"Cum să ceri șapte ani"

Social-democratul s-a arătat surprins de pedeapsa pe care o cer procurorii DNA."Cum să ceri șapte ani și jumătate pentru niște fapte care nu există, pentru fapte care sunt inexistente? Cum poți să scoți oameni politici în afara sistemului politic sub frma asta, cu cătușe? Să vii în fața instanței tu DNA și să ceri șapte ani și jumătate pentru liderul celui mai mare partid din România, mi se pare strigător la cer", a mai declarat Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel