Codrin Ştefănescu, ironie la adresa lui Orban: Dormiţi liniştiţi. Între timp el comasează

Mihai Ciobanu / 01 noi 2019 / 23:23 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu comentează ultimele declaraţii şi acţiuni ale lui Ludovic Orbani dinaintea votului de învestitură din Parlament.

"Dormiţi liniştiţi! Între timp Orban se ocupă de comasare. Vrea să comaseze tot şi toate cele ce există pe pământ. Şi vrea începând din noaptea asta", a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook. 

Ludovic Orban, liderul PNL, a anunţat o serie de restructurări în aparatul de stat, precum şi concedieri din rândul funcţionarilor.

Ce a declarat Orban

 

„Sunt instituții publice și autorități locale fără resurse, există riscul să nu se poată plăti salarii, indemnizații pentru dizabilități. Este o nevoie imediată de rectificare bugetară care să asigure resursele financiare către toate instituțiile publice.

E nevoie de un guvern legitim pentru că pregătirea pentru iarnă aproape că nu a fost realizată: situația stocurilor de iarnă, pregătirea sunt aproape de zero. Avem riscul să pierdem bani europeni dacă nu este instalat cât mai repede guvernul pentru a lua măsurile imediate. E nevoie de realocarea fondurilor către programe unde există capacitate de absorbție”, a declarat Ludovic Orban.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26