Situație nemaivăzută într-un sat românesc. A depășit așteptările

În România se întâmplă lucruri incredibile, iar dovada o aveți în cele ce urmează.

După ce a străbătut întreaga ţară, caravana Coca-Cola a dus fericirea și sărbătoarea Crăciunului în satul Pietroasele, judeţul Buzău, care, pentru prima dată în ultimii ani, a fost împodobit cu lumini de sărbătoare. Peste 1.000 de localnici au întâmpinat caravana Coca-Cola şi s-au bucurat de surprizele aduse de aceasta. Toată lumea - cu mic, cu mare - a asistat la un program special în care vedete au fost Delia Matache și Dan Fințescu.

Cum au ajutat românii la înfăptuirea acestui eveniment

Luminile în satul Pietroasele au fost aprinse cu ajutorul a peste 23.000 de consumatori, care au întâmpinat caravana Coca-Cola pe tot traseul ei prin București, Ploiești, Timișoara, Cluj și Iași. Ei au donat energie la automatul special creat de Coca-Cola pentru a ajuta la împodobirea satului din județul Buzău. Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola a măsurat energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia era plasat în dreptul panoului. Aparatul era dotat cu un ecran care monitoriza și indica nivelul de energie electrică acumulată în funcţie de durata de expunere a telefonului.

 „Anul acesta, i-am invitat pe consumatori să devină Moș Crăciun pentru o zi. Răspunsul lor a depășit așteptările: zeci de mii de oameni au donat energie pentru satul Pietroasele, dovedind că putem fi mai fericiți dăruind decât primind”, declară Anca Năstase, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel