EXCLUSIV  Școala nr. 5 din Buzău, Dionisie Romano, atacată pe nedrept

scoala
scoala

Din când în când, pe anumite site-uri pare că se încearcă discreditarea unor instituții, indiferent de domeniu, de această dată fiind vorba despre o școală importantă din Buzău. 

Este vorba despre Școala nr. 5 din centrul Buzăului, Dionisie Romano.

”Conducerea școlii s-a asigurat temeinic că niciun copil nu poate pătrunde înăuntru. Atât de ușă, cât și pe poartă, au fost prinse două lacăte solide, pentru a proteja cum se cuvine obiectivul – de pătrunderea elevilor nedoriți. Iar misiunea a fost îndeplinită cu succes, în această vară niciun intrus nereușind să bată mingea pe prețiosul teren din incintă”, se arată pe site-ul Buzoienii.ro care pare scris în glumă.

Întrebarea care se pune este următoarea: care este problema cu acele lacăte din moment ce există o poartă principală, cu buton, pe unde elevii pot intra, conform unui program. De ce trebuie să stea absolut toate porțile deschise? Pentru a intra inclusiv oameni ai străzii? Elevii intră pe poarta principală, așa cum este normal, pentru a putea fi legitimați. Jurnaliștii de la respectivul site vorbesc despre niște lacăte aflate pe niște porți pe unde elevii nu intră. Precizăm că nu a avut loc niciun incident la această instituție.

În altă ordine de idei, afirmația prezentată pe respectivul site pare a fi rău intenționată din moment ce poarta a fost permanent deschisă chiar și în weekend, lucru care se poate verifica extrem de ușor.

Curios este că site-ul cu pricina nu a cerut niciun punct de vedere la conducerea școlii...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel