EXCLUSIV  Școala nr. 5 din Buzău, Dionisie Romano, atacată pe nedrept

Darius Muresan / 31 iul 2018 / 15:13 Salveaza PDF Comentarii
scoala
scoala

Din când în când, pe anumite site-uri pare că se încearcă discreditarea unor instituții, indiferent de domeniu, de această dată fiind vorba despre o școală importantă din Buzău. 

Este vorba despre Școala nr. 5 din centrul Buzăului, Dionisie Romano.

”Conducerea școlii s-a asigurat temeinic că niciun copil nu poate pătrunde înăuntru. Atât de ușă, cât și pe poartă, au fost prinse două lacăte solide, pentru a proteja cum se cuvine obiectivul – de pătrunderea elevilor nedoriți. Iar misiunea a fost îndeplinită cu succes, în această vară niciun intrus nereușind să bată mingea pe prețiosul teren din incintă”, se arată pe site-ul Buzoienii.ro care pare scris în glumă.

Întrebarea care se pune este următoarea: care este problema cu acele lacăte din moment ce există o poartă principală, cu buton, pe unde elevii pot intra, conform unui program. De ce trebuie să stea absolut toate porțile deschise? Pentru a intra inclusiv oameni ai străzii? Elevii intră pe poarta principală, așa cum este normal, pentru a putea fi legitimați. Jurnaliștii de la respectivul site vorbesc despre niște lacăte aflate pe niște porți pe unde elevii nu intră. Precizăm că nu a avut loc niciun incident la această instituție.

În altă ordine de idei, afirmația prezentată pe respectivul site pare a fi rău intenționată din moment ce poarta a fost permanent deschisă chiar și în weekend, lucru care se poate verifica extrem de ușor.

Curios este că site-ul cu pricina nu a cerut niciun punct de vedere la conducerea școlii...

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24