CNMR, mișcare importantă cu 100 de generali

Asociația Clubul Generalilor s-a alăturat Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. Organizația cuprinde pâna acum aproximativ 100 de foști generali din Jandarmeria Română și nu numai.

Asociația Clubul Generalilor s-a alăturat Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. Organizația cuprinde pâna acum aproximativ 100 de foști generali din Jandarmeria Română și nu numai.

"Având în vedere contextul tensionat și vulnerabil în care se află România, CNMR va juca un rol important în apărarea integrității teritoriale, securității naționale și indivizibilității statului român. Deasemenea CNMR va fi un actor activ în proiectarea de politici în zona de politică externă, securitate națională și ordine publică.

Asociația Clubul Generalilor are drept scop realizarea unor relații strânse între membri Asociației și a unei conlucrări și colaborări eficiente cu structurile Sistemului Național de Apărare Ordine Publică și Siguranță Națională, ale Jandarmeriei Române și cu instituții publice locale, regionale, naționale și internaționale, precum și organizarea și desfășurarea de acțiuni sociale, culturale, științifice, turistice și filantropice; publicarea de lucrări de specialitate care să evidențieze preocuparea membrilor Asociației; înființarea în cadrul Asociației a unor compartimente specializate de cercetare, analiză, sinteză și dezbatere pe domenii de interes; realizarea de activități de consiliere profesională și îndrumare vocațională a studenților și elevilor din instituțiile militare de învățământ în vederea conștientizării lor privind locul, rolul și atribuțiile structurilor militare în societate; stabilirea de relații cu organizații și asociații similare din țară și din străinătate pentru schimb de experiență, informări reciproce, dar și sprijinirea în scopul soluționării unor probleme specifice cadrelor active din instituțiile în care activează cât și a celor în rezervă/retragere", se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel