CNAIR trei oferte pentru Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit trei oferte pentru elaborarea Studiului de fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu, potrivit unui comunicat al Companiei.

"Astăzi, 20 iunie 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului: "Elaborare Studiu de fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Târgu Jiu ". În cadrul acestei proceduri ofertele au fost depuse de către următorii ofertanţi: Asocierea Egis Romania SA - Search Corporation SRL; Asocierea Irimat Cons SRL - Italrom Inginerie Internationala; TPF Inginerie SRL", se menţionează în comunicat.

În conformitate cu prevederile caietului de sarcini, viitorul prestator va avea următoarele obligaţii: elaborarea Studiului de Fezabilitate; elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi acordarea de asistenţă tehnică până la obţinerea autorizaţiei de construcţie de către Autoritatea Contractantă; elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE).

Durata contractului a fost stabilită la 24 luni. Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu va avea o lungime de 101 km, din care 73 km pe raza judeţului Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel