CNAIR a scos la licitației un nou proiect de infrastructură

Nicolae Ionescu / 04 feb 2019 / 13:31 Salveaza PDF Comentarii
A2-foto ilustrativ
A2-foto ilustrativ

CNAIR a lansat anunțul de participare pentru un nou proiect de infrastructură.

Anunţul de participare privind procedura de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire a municipiului Mediaş, în lungime de 8,5 kilometri, a fost publicat pe platforma informatică de achiziţii publice (SICAP), informează luni Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Valoarea estimată a acestui proiect este de 125,74 milioane de lei, fără TVA.

Citește și: Zamfir, atenționare pentru Isărescu: Își alege

Mediaşul este afectat semnificativ de traficul de tranzit uşor şi greu

 

Durata contractului va fi de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minimum 36 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

"Necesitatea acestei investiţii constă în descongestionarea traficului în municipiul Mediaş, al doilea municipiu din judeţul Sibiu. Acest municipiu este situat la intersecţia a două drumuri naţionale importante în reţeaua de drumuri (DN 14 şi DN 14A). Mediaşul este afectat semnificativ de traficul de tranzit uşor şi greu, naţional şi internaţional care se desfăşoară în interiorul municipiului, pe arterele principale situate inclusiv în zona centrală a oraşului", precizează CNAIR, într-un comunicat

Citește și: ROBOR, o nouă creștere, luni

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29